Alanyaspor'da kendine gelen Ozan Tufan'a 5 takımdan teklif var

Everton, Crystal Palace, Leicester City, Werder Bremen ve Real Sociedad'ı peşine takan Ozan Tufan için Fenerbahçe en az 20 milyon euro bonservis isteyecek.

Ozan Tufan için Fenerbahçe'ye 5 resmi teklif geldi. İngiltere'den Everton, Crystal Palace ve Leicester City kulüplerinin yanı sıra Almanya'dan Werder Bremen ve İspanya'dan Real Sociedad resmen talip oldu.

En az 20 milyon Euro

Sarı-Lacivertliler, bu yaz oynanacak EURO 2020'yi de düşünerek Ozan'ı şimdilik takımda tutmak istiyor. Yönetim, yıldız futbolcunun dev turnuvada sergileyeceği performansla piyasasını artıracağına inanıyor. Ve Ozan’dan en az 20 milyon Euro gibi bir rakam kazanmayı hedefliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Salah'ın Maaşı KAP'ta Açıklandı
Basketbol Süper Ligi’nde yeni sezonun fikstür kura çekimi yapıldı
Menemen FK Ligi Bıraktı! Yüzyıllık Kulüpten Şok Çekilme Kararı
Kütahya’da Oklar Hedefi Vurdu: Meram Belediyespor Türkiye Şampiyonası'na Damga Vurdu!
Antalyaspor'a transfer yasağı