Alanya'da suç makinesi yakayı ele verdi! Ekipler kıskıvrak yakaladı

Antalya'nın Alanya ilçesinde hırsızlık, mala zarar verme ve işyeri dokunulmazlığını ihlal etme gibi 5 ayrı suçtan aranan şüpheli jandarmanın sıkı takibi sonucu yakalandı.

Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) dedektifleri, hırsızlık, işyeri dokunulmazlığını ihlal etme, alkol veya uyuşturucu maddenin etkisi altındayken araç kullanma, mala zarar verme gibi 5 ayrı suçtan aranan Mustafa İ. (43) şüpheli ilçede olduğu bilgisine ulaşarak harekete geçti.

Ekipler yaptıkları teknik ve fiziki takip sonrası Mustafa İ.'yi Çıplaklı Mahallesi'nde yaya olarak ilerlediği sırada yakalayarak gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüpheli karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

ALANYA Haberleri

Konaklı'da Çevre Skandalı: 2 Bin Kişilik Otel Denize Atık Su Akıtırken Yakalandı
Gezmeye geldiler, temizlik yapıp gittiler
Yüzmek İçin İndiği Kayalıklardan Geri Dönemedi
Alanya İskele’de Sabaha Karşı Temizlik Seferberliği: Turistik Alan Pırıl Pırıl Oldu
Çorum'dan Tatil İçin Alanya'ya Gitmişti: 19 Yaşındaki Ömer Faruk'tan Acı Haber Geldi