Alanya'da her yerden hesap ödemeyip gidiyordu

Alanya’da kendisini jandarma olarak tanıtıp bir işletmede yemek yiyen ve hesabı ödemeden kaçan şüpheli, JASAT ekiplerinin operasyonuyla kısa sürede yakalandı.

Alanya'da faaliyet gösteren bir restoranda meydana gelen olayda, kendisini jandarma personeli olarak tanıtan bir şahıs, yemek yedikten sonra hiçbir ödeme yapmadan iş yerinden ayrıldı. İşletme sahibinin şikayeti üzerine durum emniyet birimlerine intikal etti.

JASAT Ekiplerinden Hızlı Müdahale

Olayın basına yansıması ve şikayetlerin ardından Antalya İl Jandarma Komutanlığı harekete geçti. Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinasyonunda yürütülen titiz çalışmalarda, bölgedeki güvenlik kamerası görüntüleri detaylıca incelendi. Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekiplerinin teknik ve fiziki takibi sonucunda, şüphelinin kimliği M.S.A. olarak tespit edildi.

"Kamu Görevini Usulsüz Üstlenmek"

Düzenlenen operasyonla gözaltına alınan M.S.A. hakkında, kamu görevinin usulsüz üstlenilmesi suretiyle dolandırıcılık suçlamasıyla adli soruşturma başlatıldı. Güvenlik güçleri, vatandaşları kendisini kamu görevlisi olarak tanıtarak menfaat sağlayan kişilere karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

ALANYA Haberleri

Motosiklet sürücüsü ağır yaralı! Caddeyi trafiğe kapattı
Tam 20 gün oldu! Ahmet Polat'ı arama çalışmaları sürüyor
Motosiklet üzerinde ayakta ilerleyen sürücünün tehlikeli yolculuğu kamerada
Alanya’da 2 firari hükümlü yakalandı
Alanya'dan Ankara'ya Uzanan Dram: Annem Çöp Evde Mahsur