Alanya'da 5 yıldızlı otelde yangın

Bir İranlı turistin yaralandığı olayda, 2 kişi gözaltına alındı

ANTALYA (AA) - Antalya'nın Alanya ilçesinde 5 yıldızlı bir otelin 8. katında çıkan yangında 1 kişi yaralandı. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Kargıcak Mahallesi'nde 5 yıldızlı bir otelin 8. katında henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını büyümeden söndürdü.

Yaralı bulunan İranlı turist Jafar P. sağlık ekiplerince Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Jafar P'nin hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Jandarma ekipleri, Jafar P'nin vücudunda darp ve yanık izleri tespit edilmesi üzerine soruşturma başlattı. Jandarma, olayla ilgili olarak Jafar P'nin otelde birlikte kaldığı Nagar A'nın ifadesine başvurdu.

Nagar A. ifadesinde aynı otelde kalan Mehmet T. ile sevgilisinin tartıştığını, Mehmet T'nin sevgilisine alkol şişesiyle vurarak yaraladığını ve sonrasında da odayı ateşe verdiğini iddia etti.

Jandarma, çelişkili ifadeleri ve vücudunda boğuşma izleri bulunan Nagar A'yı ve Mehmet T'yi gözaltına aldı.

AA

Gündem Haberleri

Cemil Tugay AK Parti ve MHP Teşkilatlarıyla Buluştu
40 Yıl Sonra Toprakla Buluştu: Kızılcahamam'da Tarihi Tarım Hamlesi
BU MESAJA SAKIN TIKLAMAYIN
Tarihi Yarımada semalarında çift gökkuşağı sürprizi
EVLERE ÇELİK KASA ŞARTI GELİYOR