Aladağ'da şiddetli yağmur heyelana neden oldu! 5 mahallenin yolları ulaşıma kapandı

Adana'nın Aladağ ilçesinde etkili olan sağanak yağmur nedeniyle Karahan, Kışlak, Gökçeköy, Köprücük ve Kızıldam Mahallesi'nin yolları heyelan nedeniyle ulaşıma kapandı

Adana'nın Aladağ ilçesinde etkili olan sağanak yağış heyelana neden olurken 5 mahallenin ulaşımında aksama yaşandığı öğrenildi.

Adana'nın Aladağ ilçesinde etkili olan sağanak yağış günlük yaşamı olumsuz etkiledi. İlçede Karahan, Kışlak, Gökçeköy, Köprücük ve Kızıldam Mahallesi'nin yolları heyelan nedeniyle ulaşıma kapandı.

Aladağ Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi ekipleri iş makineleri ile kapanan köy yollarını yeniden ulaşıma açma çalışmalarını sürdürüyor.

ALADAĞ BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA AKGEDİK'TEN AÇIKLAMA

Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik, yağışların bazı köylerde olumsuzluklara neden olduğunu belirtilerek, "Yağışlar sonrasında Aladağ ilçesine bağlı Karahan, Kışlak, Gökçeköy, Köprücük, Kızıldam Mahalleleri'nde heyelanlar meydana gelmiş ve söz konusu yollar ulaşıma kapanmıştır. Ekiplerimiz tarafından yapılan çalışmalar neticesinde sorumluluk alanımızdaki yollarda oluşan tüm olumsuzluklar giderilmeye ve ulaşım yeniden sağlanması için çalışmalarımız hızlı şekilde devam ediyor" açıklamasında bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Kazada annesi yaralanan bebek 112 görevlisinin kucağında annesini bekledi
Kaza sonrası kendilerini otomobilden dışarı attılar
600 milyonluk lüks araç vurgununa darbe
Altın işi vaadiyle kandırıldı, 16 milyon TL’sinden oldu
Hafif kazanın kavgası ağır oldu! Takviye ekip istendi