Alacak verecek meselesi kanlı bitti: 1 yaralı

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde alacak verecek meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada 1 kişi tabanca ile vuruldu.

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde alacak verecek meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada 1 kişi tabanca ile vuruldu.

Olay, ilçeye bağlı Cumhuriyet Mahallesi Tennuri Caddesi'de meydana geldi. İddiaya göre, A.P. ile O.U. arasında alacak verecek meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine O.U. yanında bulunan tabanca ile A.P.'yi yaraladı. İhbar üzerinde bölgeye polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri de A.P.'yi ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı. Polis ekipleri olay sonrası kaçan O.U'yu yakalamak için çalışma başlattı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

’Yılanı öldürdüm’ diyerek çektirdiği video pahalıya mal oldu
Babasına yastık götürürken kaza geçirdi, 15 günlük yaşam savaşını kaybetti
Bakan Çiftçi’den NATO Zirvesi Açıklaması: 56 Bin Personel Görev Aldı
Husumetlisini vurdu, kaçarken tır çarptı
Emekli öğretmeni 2 milyon lira dolandırdı