Akyazı Stadı'nda sona doğru

- Saha zeminindeki çimlendirme çalışmasının tamamlanmak üzere olduğu bildirildi


TRABZON (AA) - Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan ve Türkiye'nin deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk stadyumu özelliğine sahip Akyazı Stadı'nda sona yaklaşılırken saha zeminindeki çim seriminin de tamamlanmak üzere olduğu bildirildi.

TOKİ yetkililerinden alınan bilgiye göre, Akyazı Stadı'nda çatı bölümünün tamamlanması ve saha zemininin düzenlenmesinin ardından başlayan çimlendirme çalışmalarının bitmek üzere olduğu belirtildi.

İtalya'dan getirilen toplam 8 bin 400 metrekare çimin, serme işleminin büyük bir bölümünün bittiği ve yarına kadar tamamlanacağı kaydedildi.

Cumartesi günü de saha zemininde hibrit çim işlemlerinin başlayacağı, bunun da maksimum 10 günlük sürede bitirileceği ifade edildi.

Trabzonspor Kulübü, Süper Lig'in 11. haftasındaki Antalyaspor maçının, Akyazı Stadı'nda oynanmasının planlandığını açıklamıştı.


AA

Spor Haberleri

Konyaspor’un Rakibine PFDK Şoku: Burak Yılmaz’a Men Cezası
Galatasaray evinde takıldı, zirve yarışı kızıştı
30 şut 1 gol Dolmabahçe'de yönetim istifa sesleri
Masada başarı Konyalı sporculara milli daveti getirdi
Alanyaspor Fenerbahçe'den korkmuyor