Aktif Yaş Alma Merkezinde Parkinson Semineri

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde Aktif Yaş Alma Merkezinde "Parkinson Hastalığı" ile ilgili seminer verildi.

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde Aktif Yaş Alma Merkezinde "Parkinson Hastalığı" ile ilgili seminer verildi.

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, çeşitli hobi kurslarının, sportif faaliyetlerin yapıldığı merkezde seminerlerinde de verileceğini belirtti.

Uzun yıllar gerek ilçe gerekse ülke için hizmet veren, kendilerine çok şey borçlu oldukları büyüklerin her zaman yanında olmaya devam edeceklerini ifade eden Köse, "Aktif Yaş Alma Merkezimizin açılışını amacı da tam olarak bu. Verilen çeşitli kurslarla güzel vakit geçirmeleri ve sosyal yaşamdan uzak kalmamaları. Bu bağlamda çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Merkez Sorumlusu ve Gerontolog Birtan Kıcırdar ve değişik konulardaki uzmanlarında zaman zaman bilgilendirme toplantıları ve seminerler vereceğini ifade eden Başkan Köse, "Bu günün konusu Parkinson Hastalığı idi. hastalığın belirtileri, önüne nasıl geçilir gibi konular ele alındı" şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri

Yıllar önce yaptığı bağış annesinin hayatını kurtardı
Yaz Tatili Mutsuzluğu: Neden Herkes Yazdan Keyif Almıyor?
BİLECİK İL JANDARMA EĞİTİM KOMUTANLIĞI EN YÜKSEK PUANLA BELGE ALDI
DOWN SENDROMLU BEBEK DAVASINDA ŞOK EDEN İCRA
Venezuela’ya 16,4 ton insani yardım malzemesi yola çıktı