Akşehir'de Yamaç Paraşütü Heyecanı: 11. Uluslararası XC OPEN 2024 Başladı

Akşehir'de düzenlenen ve şehre renk katan yamaç paraşütü yarışması başladı. İşte detaylar...

Konya'nın Akşehir ilçesinde düzenlenen 11. Uluslararası XC OPEN 2024 Yamaç Paraşütü Mesafe Yarışması, büyük bir heyecanla start aldı. Konya Valiliği, Akşehir Kaymakamlığı, Akşehir Belediyesi, Türkiye Hava Sporları Federasyonu ve Akşehir Sportif Havacılık Kulübü işbirliğiyle gerçekleştirilen yarışma, Akşehir Ekrem Çavdar Yamaç Paraşüt Kalkış Pisti'nde düzenlendi.

Başarı Dolu Başlangıç

Akşehir İlçe Belediye Başkanı A. Nuri Köksal'ın açılış konuşmasıyla başlayan etkinlikte, 9'u kadın 89'u erkek olmak üzere toplamda 98 sporcu yarıştı. Köksal, yaptığı konuşmada şehrin kültürel zenginliklerine vurgu yaparak, "Akşehir bizim için çok önemli bir coğrafya. Bu yarışma, şehrimizin tanıtımına büyük katkı sağlayacak" dedi.

Heyecan Dolu Final

Yarışma, 23 Haziran Pazar gününe kadar devam edecek. Yarışmanın sonunda başarılı olan pilotlar, Akşehir Kültür Merkezi'nde düzenlenecek ödül töreninde ödüllerini alacaklar.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri

TANITIM TOPLANTISI YAPILDI
M1 Konya AVM’de imza günleri ve Kitap Fuarı başlıyor
Bel ağrınız artıyorsa bu bilgiye kulak verin
Meram'ın Yeşil Hazinesi Kışa Hazırlanıyor
Kış Gelmeden Teslim! Hacılar'da 552 Konutluk TOKİ Projesi Hız Kesmiyor