Aksaray’da taşlı yumruklu kavga kameraya yansıdı

Aksaray'da iki grup arasında çıkan kavgada taş ve yumruklar havada uçuştu.

Aksaray'da iki grup arasında çıkan kavgada taş ve yumruklar havada uçuştu. 5 kişinin yaralandığı o anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, Ebulfeyz Elçibey Caddesi'nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, aralarında husumet bulunan iki grup cadde üzerinde karşılaştı. Önce sözlü başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce ortalık savaş alanına döndü. Yumrukla saldıran şahıslar daha sonra ellerine geçirdikleri taşları birbirlerine fırlattı. Yerden büyük taşı alan bir gencin diğer arkadaşlarının yumruklayarak aralarına aldığı gence vurması da dikkat çekti. Yaşanan kavga anları bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Çevredeki vatandaşların da şahısları ayırmak yerine film izler gibi kavgayı izlemesi dikkat çekti. Kavgada 5 kişinin yaralandığı öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Dilan Polat Savcılık İfadesinde Fenalaştı
Ev beklerken birikimlerinden oldular soluğu adliyede aldılar
Takograf manipülasyonuna 555 bin lira ceza
Savaştan kaçıp Almanya’ya yerleştiler tatil için geldikleri Antalya’da trafik kazasında öldüler
Ciple çarpıştı 20 metre sürüklendi