Aksaray'da hayvan otlatma kavgası: 10 yaralı

İki grup arasında hayvan otlatma meselesinden çıkan kavgada 10 kişi yaralandı- Kavga, bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı

AKSARAY (AA) - Aksaray'da iki grup arasında hayvan otlatma meselesi yüzünden çıkan kavgada 10 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, merkeze bağlı Cankıllı köyünde çobanlık yapan Mikail Y. (22) ve İsmail Y. (24) ile Hasan ve Bilal E. arasında hayvan otlatma meselesinden tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüştüğü olayda darbedilerek yaralanan Mikail ve İsmail Y, Aksaray Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Daha sonra hastane önünde karşılaşan iki grubun yakınları, birbirlerine taburelerle saldırdı. Güvenlik görevlileri ve çevredekilerin araya girmesiyle sona eren kavgada, 8 kişi darp sonucu yaralandı.

Tedavilerinin ardından gözaltına alınan 10 kişi, jandarmadaki sorguları sonrasında serbest bırakıldı.

Öte yandan, kavga, hastane yakınlarındaki bir iş yerinin güvenlik kameralarınca kaydedildi.

AA

Gündem Haberleri

78 Türk şehitliği belgesel oluyor
Yangın Bölgelerinde Hasar Tespiti Bitti: 5 İlde Yaralar Sarılıyor!
Yıkımı Engellemek İçin Lüks Araçları Siper Ettiler
Deprem bağışları mercek altında! Ahbap'a en yüksek bağışı yapan ünlüler belli oldu
Giza Piramitleri'nin Yasaklı Zirvesinde Bakın Ne Bulundu!