Aksaray’da gurbetçi ailenin aracı takla attı: 1 ölü, 4’ü ağır yaralı

Aksaray-Ankara Karayolu’nda gurbetçi ailenin bulunduğu otomobil, lastiklerinin yerinden kopması sonucu kontrolden çıkarak takla attı. Kazada 1 kişi yaşamını yitirdi, 2’si çocuk 4 kişi ağır yaralandı.

Aksaray-Ankara Karayolu Ortaköy kavşağında meydana gelen kazada, gurbetçi ailenin içinde bulunduğu yabancı plakalı Audi marka otomobil sürücüsünün kontrolünden çıktı. Şakir K. (60) yönetimindeki araç, süratli seyir halindeyken refüje çarptıktan sonra takla atarak yaklaşık 60 metre sürüklendi.

Kazada, otomobilin dört lastiği yerinden koparak parçalanırken araç adeta hurdaya döndü. Araçta bulunanlardan sürücü Şakir K., Döne K. (49), Murat K. (8) ve Sema K. (14) ağır yaralandı. Aynı araçta yolcu olarak bulunan Sultan Karağandere (109) ise olay yerinde hayatını kaybetti.

Kazayı gören diğer sürücüler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Polis, jandarma ve sağlık ekipleri kısa sürede olay yerine sevk edildi. Karayolda güvenlik önlemleri alınırken, sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Durumları ağır olan 2’si çocuk 4 yaralı, ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı kazayla ilgili soruşturma başlattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

UYAP’a girip dosya kapatan zabıt katibi tutuklu kalacak
Erman Toroğlu adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı
33 yıllık Uğur Mumcu davasında yeni gelişme
İki haftadır 29 ilde düzenlenen operasyonlarda 63 FETÖ'c yakalandı
113 km hızla çarptığı aracın içine girdi