Aksaray'da FETÖ/PDY operasyonu

Aralarında infaz koruma memuru, zabıt katibi ve denetimli serbestlik memurların bulunduğu 7 kişi gözaltına alındı

AKARAY (AA) - Aksaray'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda, aralarında infaz koruma memuru, zabıt katibi ve denetimli serbestlik memurların bulunduğu 7 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ile Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, haklarında gözaltı kararı verilen 9 kişinin yakalanması için operasyon düzenledi.

Operasyonda, aralarında infaz koruma memuru, zabıt katibi ve denetimli serbestlik memurların bulunduğu 7 kişi gözaltına alındı. Adreslerinde bulunamayan 2 kişinin ise yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Aksaray Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, sorgulanmak üzere, emniyet müdürlüğüne götürüldü.

AA

Gündem Haberleri

Kızılay Çadırı Krizi: İBB Reddetmişti, Yeni Yer Tepki Çekti
Kıyılar Kamunun Kullanımına Açılıyor: Şezlong ve İşgal Baskısına Son
18 YAŞ ALTINA BEKLENEN CEZA GELDİ
POLATLI-HAYMANA-KONYA HATTI BÖLÜNMÜŞ YOL OLUYOR
Acil Durumlarda Yeni Dönem: Hayat 112 Uygulaması İçin Yeni Kamu Spotu Yayında!