Aksaray’da 2 çocuk serinlemek için girdikleri gölette can verdi

Aksaray'ın Gülağaç ilçesinde 2 çocuk, serinlemek için girdikleri gölette boğularak can verdi.

Aksaray'ın Gülağaç ilçesinde 2 çocuk, serinlemek için girdikleri gölette boğularak can verdi.

Olay, dün Gülağaç'ın Sofular Göleti'nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Yunus Aslanbay (16) ve Yaşar Yıldız (17) serinlemek için Sofular Göleti'ne girdi. Girdikleri gölette suya batmaya başlayan 2 arkadaş göletten çıkamadı. Bir süre sonra 2 çocuk da gölette boğularak can verdi. Durumu fark eden aileleri hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bilgi verdi.

İhbar üzerine olay yerine jandarma, sağlık ekibi ve İl Afet Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü, Aksaray Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ve Ulusal Medikal Kurtarma (UMKE) ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler ortaklaşa yaptığı çalışmada 2 arkadaşın cansız bedenlerini sudan çıkardı. Cenazeler otopsi yapılmak üzere Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Aksaray'da Tefecilik Operasyonu: 11 Milyon Liralık Vurgun!
KONYA YOLUNDA FECİ KAZA
Genç motosiklet eğitmeni kazada hayatını kaybetti
Kırmızı bülten ve ulusal seviyede aranan 54 suçlu Türkiye’ye iade edildi
Tırların "Zehirli" Yükü: Gümrükte Yakayı Ele Verdiler