Aksaray Valisi Ataklı'dan Altundağ'a ziyaret

Aksaray Valisi Ataklı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Altundağ'ı makamında ziyaret etti

AKSARAY (AA) - Aksaray Valisi Şeref Ataklı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ'ı makamında ziyaret etti.

Ataklı, ziyarette, Aksaray İl Özel İdaresinin son yıllarda yürütülen çalışmalarda önemli mesafe kat ettiğini belirtti.

Kurumun özellikle köylere yönelik yaptığı hizmetlerle köylerin sorunlarını çözdüğünü dile getiren Ataklı, kurumun vatandaşın memnuniyetini sağlayarak hizmetlerini sürdürdüğünü aktardı.

Vali Ataklı, kurumun sunduğu hizmetlerde etkinliğini daha da artırması için ihtiyaç duyduğu araç ve ekipmanların yenilenerek güçlendirileceğini kaydetti.

Konuşmanın ardından Ataklı, Altundağ ve Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Altınsoy, atıl durumdaki araç ve ekipmanlar ile kapanan belediyelerden devrolan ancak kullanım ömrünü tamamlamış araçları inceledi.

AA

Gündem Haberleri

Riva’da harabeye dönen Legend Otel kaderine terk edildi
VATANDAŞA ULAŞIM ŞOKU
'Ölüyorum' diye bağırdı: Garsonun Heimlich müdahalesi hayata döndürdü
7 yeni lezzet ve Hatay Sarısı İpeği tescillendi
Bakanlıklarda personel hareketliliği: Yeni atamalar açıklandı