Aksaray polisi modifiyeli araçlara göz açtırmıyor

Aksaray'da modifiyeli araçların peşine düşen polis, çevreye rahatsızlık veren araçlara yönelik geniş çaplı çalışma başlattı.

Aksaray'da modifiyeli araçların peşine düşen polis, çevreye rahatsızlık veren araçlara yönelik geniş çaplı çalışma başlattı. Çalışmalarda 95 araca 111 bin 546 TL ceza kesilirken, 2 araç trafikten men edildi.

Edinilen bilgiye göre, Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ve Asayiş Şubesi ekipleri son zamanlarda çok sayıda ihbara konu olan modifiyeli araç gürültüsü ve çevreye rahatsızlık verme olayıyla ilgili geniş çaplı bir çalışma başlattı. Çalışmalar çerçevesinde şehir genelinde işlek cadde ve özellikle Ebulfeyz Elçibey Caddesi'nde sivil ekiplerle birlikte çalışma yapan polis ekipleri, adeta modifiyeli araçlara geçit vermiyor. Caddelerde belirli kavşaklara yerleştirilen sivil ekipler modifiyeli ve özellikle gürültülü egzoz taşıyan araçları tespit edip uygulama noktalarına bildiriyor. Noktaya gelen modifiyeli araçlar durdurularak geniş çaplı denetimden geçiriliyor. 15 ekip 47 personelle gerçekleştirilen çalışmalarda 95 araca 111 bin 546 TL ceza kesilirke,n 2 araç trafikten men edildi. Emniyetten yapılan açıklamada uygulamaların aralıksız devam edeceği bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Otomobil içinde kanlı veda: Kadın öldü, şüpheli ağır yaralı
Sahte hocanın maskesi düştü: Büyü bozma yalanıyla vurgun
Vurgunun Adresi Meslek Lisesi: Sahte Öğrenciyle 52 Milyonluk Tezgah!
Kavga sonrası ortadan kayboldu, 8 aydır sır oldu
FABRİKA SERVİSİ TIRLA ÇARPIŞTI