AK Parti'li Salih Kapusuz, partisinden istfa eden İstanbul Milletvekili Murat Başesgioğlu için "İstifayı gazetecilerden duydum" dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, İstanbul Milletvekili Murat Başesgioğlu'nun istifasını gazetecilerden duyduğunu söyledi.
'SİZ DAHA İYİ TAKİP EDERSİNİZ'
Kapusuz, TBMM Kulisinde gazetecilerin konuya ilişkin sorusuna, ''Bu partide 6,5 yıldan fazla bakanlık yapmış bir arkadaşımız. Açıkçası, gerekçesini filan da duymadım. İstifayı da sizlerden duydum'' karşılığını verdi. Bir gazetecinin, ''Başka istifalar olabilir mi bir duyumunuz var mı? Size rahatsızlığını iletenler oldu mu?'' sorusunu ''Hayır. Ne diyelim? Bu ilişkiler takip edilir herkes tarafından. Siz, daha iyi takip edersiniz'' diye cevapladı.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız da Başesgioğlu'nun AK Parti'den istifasına üzüldüğünü söyledi.