Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor Başantrenörü Trifunovic:

"Hedefimiz bu sezon ligde kalma üzerine olmayabilir. Galibiyetler arttığı sürece play-off yarışına da katılabiliriz"

GİRESUN (AA) - Spor Toto Basketbol Ligi ekiplerinden Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor'un başantrenörü Aleksandar Trifunovic, "Hedefimiz bu sezon ligde kalma üzerine olmayabilir. Galibiyetler arttığı sürece play-off yarışına da katılabiliriz" dedi.

Trifunovic, 19 Eylül Spor Salonu'nda gerçekleştirilen antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, lige verilen bir haftalık arayı en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştıklarını söyledi.

Göreve 10 gün önce başladığını dile getiren Trifunovic, "Lige ara verilmesi benimle takımım arasındaki uyumun sağlanması açısından büyük avantaj. Oyuncuları tanımam ve gelecek haftalara daha iyi hazırlanmamız açısından bu dönem iyi oldu. Bunu en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz" diye konuştu.

Hedeflerinin ligi iyi yerde bitirmek olduğunu vurgulayan Trifunovic, şunları kaydetti:

"Rönesans TED Ankara Kolejliler galibiyeti ile kendimize geldik. Galibiyet, güvenimizi arttırdı. İyi bir takımız. Her hafta üzerine koyarak gideceğiz. Hedefimiz, bu sezon ligde kalma üzerine olmayabilir. Galibiyetler arttığı sürece play-off yarışına da kalabiliriz. Hedefimiz oynayacağımız maçlardaki performansımıza bağlı. "

AA

Spor Haberleri

2026 FIFA Dünya Kupası rekorlarla final yaptı
KUPADA TÜRKİYE KAÇINCI OLDU
Fenerbahçe'nin yenileri Avrupa'da yok
Bursaspor Avrupa kulüplerinin gözdesini kaptı
Ankara'nın yeni yıldız adayı! Van Spor FK'dan Geldi