Akın Çorap Giresunspor'da transfer çalışmaları

- Kulüp asbaşkanı Kazancıoğlu:"Hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Adanaspor maçına yeni forvet oyuncularımızla çıkacağız"


GİRESUN (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Akın Çorap Giresunspor'un kulüp asbaşkanı Mehmet Kazancıoğlu, forvet hattında yaşadıkları sorunu bir iki gün içerisinde yapacakları transferlerle çözüme kavuşturacaklarını söyledi.

Kazancıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ileri uca biri yabancı iki oyuncu transfer etmeyi planladıklarını belirtti.

Listelerine bazı oyuncuları aldıklarını ve bunlarla görüşmelerin devam ettiğini kaydeden Kazancıoğlu, "Forvet bölgesinde eksikliğimiz bulunuyor. Takıma hemen adapte olacak oyunculara ihtiyacımız var ve arayışlarımız devam ediyor. Bir iki güne kadar listemizde bulunan oyunculardan ikisi ile anlaşmayı hedefliyoruz." diye konuştu.

Ligin 19. haftasında 28 Ocak Pazar günü deplasmanda Adanaspor ile yapacakları maça yeni transferlerle çıkmayı hedeflediklerini dile getiren Kazancıoğlu, şunları kaydetti:

"Kısıtlı zamanımız bulunuyor. O nedenle elimizi çabuk tutmak zorundayız. Gece gündüz kaliteli ve bizi Süper Lig'e taşıyacak isimlerle anlaşmak için görüşmeler yapıyoruz. En kısa zamanda da gerekli anlaşmalar yapılarak kamuoyuna duyurulacak. Taraftarımız endişelenmesin. Hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Adanaspor maçına yeni forvet oyuncularımızla çıkacağız."

AA

Spor Haberleri

Salah'ın Maaşı KAP'ta Açıklandı
Basketbol Süper Ligi’nde yeni sezonun fikstür kura çekimi yapıldı
Menemen FK Ligi Bıraktı! Yüzyıllık Kulüpten Şok Çekilme Kararı
Kütahya’da Oklar Hedefi Vurdu: Meram Belediyespor Türkiye Şampiyonası'na Damga Vurdu!
Antalyaspor'a transfer yasağı