Akhisar Belediyespor, kupada Galatasaray'ı konuk edecek

Ege temsilcisi, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında yarın Galatasaray ile sahasında karşılaşacak

İZMİR (AA) - Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Akhisar Belediyespor ile Galatasaray yarın Manisa'da karşılaşacak.

Manisa 19 Mayıs Stadı'nda saat 18.45'te başlayacak Akhisar Belediyespor-Galatasaray maçını Mete Kalkavan yönetecek. Ege temsilcisinde sakatlıkları bulunan Grbic ile Mervan Çelik yarın forma giyemeyecek.

Saha zemini ile tepki çeken Manisa 19 Mayıs Stadı, 5 günde 4. maça ev sahipliği yapacak. 6 Şubat Cumartesi günü Manisaspor-Tarsus İdmanyurdu, bir gün sonra Akhisar Belediyespor-Trabzonspor ve dün de Göztepe-Şanlıurfaspor maçlarının oynandığı Manisa 19 Mayıs Stadı'nda yarın da Akhisar Belediyespor ile Galatasaray karşılaşacak.

Bu sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray'la E Grubu'nda yer alan Akhisar Belediyespor, rakibiyle oynadığı 2 maçta birer beraberlik ve yenilgi aldı. Ege temsilcisi, grubu Galatasaray'ın ardından 2. sırada tamamlamış ve son 16 turunda Trabzonspor'u elemişti.

AA

Spor Haberleri

İsmail Kartal’dan istifa çağrılarına cevap
Avrupa Halter Şampiyonası’nda milli sporcularımıza 5 madalya daha
Süper Lig’de 9. hafta heyecanı! Konyaspor maçı ne zaman?
İsmail Kartal özür diledi
Süper Lig'de 7. Hafta: Devler Kazandı, Konya Puan Paylaştı