Akdağ, Tekman’da aile büyüklerini ziyaret etti

Sağlık eski Bakanı Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ, Tekman'da bir dizi temaslarda bulundu.

Sağlık eski Bakanı Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ, Tekman'da bir dizi temaslarda bulundu.

Beraberinde Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Halil Ergün, İlçe Başkanı Taner Özer, Belediye Başkanı Mustafa Ergin ve Kadın kolları Başkanı Gamze Sarıkaya ile birlikte esnaf ziyaretinde bulunan Akdağ, ilçenin aile büyüklerini evlerinde ziyaret etti.

Prof. Dr. Akdağ'ın ziyaret ettiği aile büyüklerinden Bekir Budak "Ak Parti hükümetinden önce hastanede hastalar, yeni doğan çocuklar ve cenazeler rehin alınırdı. Ancak Ak Parti hükümeti ile bu yasaklar tamamen ortada kalktı" dedi.

Taziye ziyaretlerinde bulunan Prof. Dr. Akdağ daha sonra ilçeden ayrıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Fon Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulu’nda kabul edildi
Kurtulmuş: Milletin Cebine El Uzatandan Hesap Sorulacak
KONYA MUTFAĞI COP31'DE
YILLAR SONRA 3 DÜĞÜM DAHA ÇÖZÜLDÜ
Milli Eğitim Bakanı Tekin'den Kılıçdaroğlu'na Sürpriz Ziyaret