Akbük’te yıkımlar yeniden başladı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından tespit edilen ve imar barışının dışında kalan yapıların yıkımı ile ilgili çalışmalar sürüyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından tespit edilen ve imar barışının dışında kalan yapıların yıkımı ile ilgili çalışmalar sürüyor.

Yıkımlar kapsamında daha önce ilk etap yıkımları gerçekleştirilen Menteşe'nin Akbük sahilindeki imara aykırı binaların ardından bu defa bölgede bulunan Bungalov yapı için zeminine dökülen beton bloklar iş makineleri tarafından kaldırılıyor.

Menteşe Belediyesi'ne ait iş makineleri tarafından yıkım kararı alınan 10 proje için ekipler sabah saatlerinde bölgeye giderken, Menteşe İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler de bölgede güvenlik önlemi aldı. Yakım kararı alınan projeden 5'i yıkılıyor. 3 proje sahibi yıkımı kendilerinin yapacağını belirtti. 2 proje sahibi ise yürütmeyi durdurma kararı aldırdığı öğrenildi.

POLİS-ADLİYE Haberleri

77 İlde Şafak Baskını: 2 Bin 284 Gözaltı
Belediye İhalelerinde 'Rüşvet' Çarkı: Başkanlar İçin Yüzlerce Yıl Hapis İstemi!
Önce Biri, Sonra Diğeri: Kardeşinin Peşinden Aşağı Düştü
Irmağın Ortasında Can Pazarı: Kamyon Lastiğiyle Yardıma Koştular
AMCANIN İMDADINA GENÇLER KOŞTU