Akbank’ta üst düzey atama

Akbank, Özel Bankacılık ve Yatırım Hizmetleri İş Birimi'nin liderliğine Dalya Kohen'in getirildiğini duyurdu.

Akbank, Özel Bankacılık ve Yatırım Hizmetleri İş Birimi'nin liderliğine Dalya Kohen'in getirildiğini duyurdu.

Akbank, Özel Bankacılık ve Yatırım Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığı görevine Dalya Kohen'in atandığını duyurdu. Kohen, Akbank'ın özel bankacılık ve yatırım alanındaki yenilikçi ve öncü çalışmalarına liderlik edecek.

Yapılan açıklamaya göre, kariyerine bir özel sektör bankasının Hazine Bölümü'nde başlayan Dalya Kohen, 2010 yılında Akbank Özel Bankacılık İş Birimi'ne katıldı ve son 5 yıldır Özel Bankacılık'tan Sorumlu Bölüm Başkanlığı görevini üstlenmekteydi. Kohen, aynı zamanda Ak Portföy Yönetim Kurulu üyesidir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

ALTIN İÇİN ÇARPICI TAHMİN
TCMB Faiz Kararını Açıkladı: İhtiyatlı Duruş Vurgusu
EMEKLİ SANDIĞI ZAM FARKLARI YATIYOR
Güneşte Kurutulan Torbalı Domatesi 100 Ülkeye İhraç Ediliyor
Sarı altın hasadı başladı: Yüzde 40’lık artışla 25 bin tonluk rekolte