AK Partili vekil koronaya yakalandı

AK Parti 27. Dönem Bursa Milletvekili Avukat Vildan Yılmaz Gürel'in tedbir amaçlı yapılan Covid-19 testi pozitif çıktı.

AK Parti 27. Dönem Bursa Milletvekili Avukat Vildan Yılmaz Gürel'in tedbir amaçlı yapılan Covid-19 testi pozitif çıktı.

Covid-19 testi pozitif çıkan AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel'in durumunun iyi olduğu ve evinde 14 günlük karantinaya alındığı ifade edildi. Gürel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile korona virüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. Öte yandan Gürel'in geçtiğimiz pazar yapılan AK Parti İnegöl İlçe teşkilatının kongresine katıldığı öğrenildi.

Gürel, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şu cümlelere yer verdi:

"TBMM, 27. Dönem 4. Yasama Yılı açılışı öncesinde tedbir amacıyla Bursa'da yaptırdığım Covid-19 PCR test sonucum Pozitif çıkmıştır. Durumum gayet iyi, herhangi bir olumsuzluk ve şikayetim yok. Doktorum, süreci evde geçirmemizi uygun gördü. Vatandaşlarımızdan maske, mesafe ve temizlik kurallarına mutlak suretle uymaları ricasında bulunuyorum. Bu virüse yakalanan tüm vatandaşlarımıza acil şifalar diliyor, dua ediyor dua bekliyorum."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

TRUMP'A FİLİSTİN BAYRAĞI MANZARASI
NATO'NUN ULAŞIMI TOGG'A EMANET
Ankara’da Tarihi NATO Zirvesi: Yeni Dönem Başlıyor
Lüküs Hayat'ın Zihni Göktay'ı hayatını kaybetti
Özgür Özel’den Cezaevinde Deniz Göktaş Ziyareti: O Detayları Açıkladı