AK Parti’de milletvekilliği aday adaylığı süreci bugün sona eriyor

AK Parti'de milletvekilliği aday adaylığı başvuru süreci bugün sona eriyor.

AK Parti'de milletvekilliği aday adaylığı başvuru süreci bugün sona eriyor. Başvuruların bitmesiyle birlikte milletvekilliği aday belirleme takvimi başlayacak.

AK Parti'de milletvekilliği aday adaylığı başvuruları bugün saat 17.00'de sona erecek. Teşkilat temayül yoklamasının ardından aday adayları MYK ve MKYK üyelerinden oluşan alt komisyonlar tarafından değerlendirilecek. AK Parti Genel Merkezi ile il başkanlıklarına başvuran milletvekili aday adayları için 25 Mart Cumartesi günü teşkilat temayül yoklaması yapılacak.

Merkez Yürütme Kurulu (MYK) ile Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyelerinden oluşturulacak alt komisyonlar, milletvekili aday adaylığı başvurularını değerlendirmek üzere çalışmalara başlayacak. Bu komisyonların değerlendirmeleri sonrası Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlık yapacağı üst komisyonda nihai karar verilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Bakan Çiftçi, Kızılay’a kan bağışında bulundu
BAŞKAN ALTAY PROJELERİ SUNDU
KONYA MİLLETVEKİLİ İTTİFAKI KURTARDI
Belediyeden habersiz belediye adına vatandaşa borç çıkartıp tahsil etmişler
135 Alo Adalet Hattı Hizmete Girdi!