AK Parti yerel seçimler için 9 şarkı hazırlattı

Rap, halay ve Karadeniz müziğinin kullanıldığı seçim şarkılarını seslendiren sanatçılar arasında Uğur Işılak, Savaş Barkçın, Hayri Uzun ve Serkan Çağrı bulunuyor

ANKARA (AA) - AK Parti, 30 Mart'taki yerel seçimler için 9 şarkı hazırlattı.

AK Parti Genel Merkezi'nden alınan bilgiye göre, yerel seçim hazırlıkları kapsamında özel bir şirkete yaptırılan şarkıları, sanatçılar Uğur Işılak, Savaş Barkçın, Hayri Uzun ve Serkan Çağrı seslendirdi.

Seçim şarkılarından "İnandık Hakk'a"yı Uğur Işılak, "Daima Aşk Daima Millet"i Savaş Barkçın, "El Ele Yürüyeceğiz",  "Haydi Uşaklar Horana", "Haydi Şimdi Bir Daha",  "Gardaşı Ol Canımın" ve "Haydi Ege Haydi Akdeniz"i Hayri Uzun, "Hedef 2023" ile "Millet Bizim Sevdımız"ı Serkan Çağrı okudu.

"El Ele Yürüyeceğiz" Hayri Uzun tarafından Kürtçe seslendirilirken, "Haydi Şimdi Bir Daha" şarkısında rap müziği kullanıldı.

Halay, Karadeniz, rap müziklerinin kullanıldığı seçim şarkılarında, birlik ve beraberlik mesajları dikkat çekti.

Politika Haberleri

AYM’den Yeni Parti Kararı: İsim İptali Görüşülecek
KONYA'DA BİR İSTİFA DAHA
MANSUR YAVAŞ'I BÖYLE AŞAĞILADI
YENİ Parti'den istemem yan cebime koy açıklaması
CHP'DEN YENİ PARTİ VE MANSUR YAVAŞ AÇIKLAMASI