AK Parti ve MHP heyetleri tekrar görüşecek

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ile MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz başkanlığındaki heyetler, Cumhur İttifakı kapsamında bugün akşam saatlerinde bir araya gelecek

ANKARA (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ile MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz başkanlığındaki heyetler, Cumhur İttifakı kapsamında bugün görüşecek.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Cumhur İttifakı kapsamında AK Parti ve MHP heyeti bir araya gelecek.

Özhaseki ve Durmaz başkanlığındaki heyetler, 31 Mart Yerel Seçimleri'nde bazı il ve ilçe belediye başkan adayları üzerine bugün akşam saatlerinde tekrar görüşecek.

Son yapılan anket sonuçlarına göre MHP'nin öne çıktığı yerlerde AK Parti'nin, AK Parti'nin güçlü olduğu yerlerde ise MHP'nin belediye başkan adayını çekmesi bekleniyor.

Görüşmede meclis üyelerinin durumunun da ele alınacağı ifade edildi.

Politika Haberleri

Türkiye’den Suriye’nin Hürriyet Günü’ne kutlama mesajı
İLK KURALAR NE ZAMAN?
7 YENİ İSİM, 18 KİŞİLİK KADRO
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, kurultay sonrası Anıtkabir’de
Belediyenin kaçak diye mühürlediği bina seçim ofisi oldu