AK Parti Karatay köy gezilerine devam ediyor

AK Parti Karatay İlçe Teşkilatının ikincisini düzenlediği köy gezileri programında, sorunlar yerinde incelenirken köy halkıyla bir araya gelindi.

AK Parti Karatay İlçe Teşkilatının ikincisini düzenlediği köy gezileri programında, AK Parti Konya Milletvekilleri İlhan Yerlikaya ve Gülay Samancı, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, AK Parti Karatay İlçe Teşkilat Başkanı Ömer Ünal, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis üyeleri ve teşkilat mensuplarının katılımıyla sorunlar yerinde incelenirken köy halkıyla bir araya gelindi.

6360 sayılı Büyükşehir yasasının anlatılığı ve 2014 yılında gerçekleşecek yerel rin ardından yürürlüğe tam manasıyla girecek olan kanunla birlikte köylerin mahalle statüsüne gireceği ve her türlü hizmeti daha kolay alacağının belirtildiği köy gezilerinde kanunla birlikte gelecek olan değişiklikler köy halkına anlatıldı. Karşılıklı soru cevap şeklinde geçen köy gezilerinde konuşan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, yasa çerçevesinde kısmen de olsa köylerde çalışmalara başladıklarını belirterek mahalle statüsüne bağlanacak tüm köylerde eksikliklerin istişareler neticesinde belirlendiğini söyledi. Köy gezilerinde kısa bir değerlendirme yapan AK Parti Konya Milletvekilleri İlhan Yerlikaya ve Gülay samancı, AK Parti Karatayİlçe teşkilatının düzenlediği programla köy halkıyla bir araya geldiklerini ve sorunların yerinde incelenerek çözüm arayışına gidildiğini ifade ettiler. Vekiller ayrıca yerel yönetimin yapacağı hizmetlerin yanı sıra ülkemizde devam eden çözüm süreci hakkında da istişarelerde bulunduklarını ve köy halkı tarafından hükümete destek verilmesinin sevindirici olduğunu ifade ettiler.

Yerel Haberleri

Geleceğin mühendislerine mavi derinliklerden kariyer çağrısı
NEÜ’den Rusya’da Dev İş Birliği: İnşaat Mühendisliğinde Yeni Dönem
Karapınar’da kamyon ile minibüs çarpıştı: 4 yaralı
3 GÜNDÜR KAYIPTI, SAĞ BULUNDU
KONYA'DA BÜYÜK NARKOTİK OPERASYONU