AK Parti Karatay Gençlik Kolları'ndan Şehit babalarına vefa

AK Parti Karatay Gençlik Kolları üyeleri Babalar Günü'nde şehit babalarını unutmadı. Geçtiğimiz hafta Hakkari'de şehit olan Muhammet Ali Akın’ın babası Battal Akın ve Konya Şehit Aileleri Derneği'ni ziyaret eden gençler şehit babalarına bayrak hediye etti

AK Parti Karatay Gençlik Kolları, geçtiğimiz hafta şehit olan Muhammet Ali Akın’ın babası Battal Akın’ı ziyaret ederek taziyede bulundular ve babalar gününü kutladılar.

Konyalı Piyade Sözleşmeli Er Muhammed Ali Akın Pençe Yıldırım Harekatı bölgesinde teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit olmuştu.

Şehit Aileleri Derneği'ne ziyaret

Ardından Konya Şehit Aileleri Derneği Başkanı Recep Pekdemir’i de ziyaret eden heyet tüm şehit babaları adına Pekdemir’e bayrak hediye ettiler. Evlatsız yaşanır, ama vatansız yaşanmaz diyen Recep Pekdemir’e gençler adına teşekkür eden AK Parti Karatay Gençlik Kolları Başkanı Erkam Alemdar’a yönetim kurulu üyeleri Burak Özpınar, Tolga Güney, Melih Danışık ve Mehmet Yıldırım eşlik etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri

Konya'nın kalbi Ramazan'da burada atıyor! Hesaplı ve güvenilir iftar
Konya’da 602 uyuşturucu hapla yakalanan şahıs hakkında ilk karar
Konya'da aranıyordu! Başkasının ehliyetine fotoğrafını yapıştırınca yakalandı
Konya'da atla caddeye çıkan genci gören şok oldu!
Alman çift karavanla Türkiye turuna Konya'da mola verdi