AK Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım taburcu oldu

Azerbaycan'da geçirdiği kazanın ardından Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi'ndeki tedavisi tamamlanan AK Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım taburcu oldu.

Azerbaycan'da geçirdiği kazanın ardından Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi'ndeki tedavisi tamamlanan AK Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım taburcu oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Azerbaycan ziyaretinde yanında bulunan AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve AK Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım trafik kazası geçirmişti. Azerbaycan'daki ilk müdahale sonrası Yıldırım ve Ayrım ambulans uçakla Türkiye'ye getirilerek, tedavilerine Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi'nde devam edilmişti. Ayrım bugün öğlen saatlerinde hastaneden taburcu edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri

KOLUNDAKİ YARA İÇİN GİTTİ, KANSER OLDUĞUNU ÖĞRENDİ
15 YILDIR YATAKTAN KALKAMIYORDU
Doktorlar Bile İnanamadı: Genç Kadının Yumurtalığından Çıkan Şoke Etti
Liste güncellendi: Ankara'da gıdada kullanımı yasak olan boyalar tespit edildi
Aynı Yerde 4 Çeşme, 4 Farklı Tat! 1400 Yıldır Şifa Dağıtıyor