AK Parti Konya İl Teşkilatı kadın ve gençlik kollarının tüm kademelerindeki kongrelerinden sonra ilçe başkanları ve belde başkanları seçiminin de startını verdi.
İlk olarak İçeri Çumra Belde Başkanlığının 3. Olağan kongresinin gerçekleştirildiği toplantıya İçeri Çumralıların ilgisi büyüktü. AK Parti Konya Milletvekili Muharrem Candan, AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilatlanmalardan Sorumlu Başkan İsmail Sahar, Medya Birim ve Tanıtım Başkanı, Çumra Koordinatörü ve İl Başkan Yardımcısı Musa Korkmaz ile İl Yönetim Kurulu Üyesi Seyit Mehmet Sümer katıldığı kongre de Çumra İlçe Başkanı Zekeriya Demir’de hazır bulundu.
İçeri Çumra Belde Başkanı Ali Cebecioğlu’nun tek aday olduğu kongrede tek liste sunuldu. Kongrede ilk olarak konuşan AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilatlanmalardan Sorumlu Başkan İsmail Sahar, AK kadrolar olarak çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini belirterek, birlik ve berberliklerinin en güzel göstergelerinden birisi olan kongreleri AK Parti’ye yakışır bir şekilde gerçekleştireceklerini belirtti. Konuşmaların ardından yapılan kongre seçimlerinde İçeri Çumra Belde Başkanı Ali Cebecioğlu tekrar başkan oldu.
Memleket