AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Basri Yalçın deniz kazası geçirdi

Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında deniz kazası geçiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Basri Yalçın, ilk müdahalenin ardından ambulans uçakla İstanbul'a getirilerek hastanede tedavi altına alındı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Basri Yalçın, tatil için bulunduğu Muğla’nın Bodrum ilçesi açıklarında deniz kazası geçirdi. Kazanın ardından bölgedeki sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Yalçın, Bodrum’daki özel bir hastaneye kaldırıldı.

Ambulans uçakla İstanbul'a nakledildi

Yalçın, durumunun stabil olduğu bilgisi üzerine gece saatlerinde ambulans uçakla İstanbul’a sevk edildi. Sabiha Gökçen Havalimanı’na inen uçaktan alınan Yalçın, ambulansla Florence Nightingale Hastanesi’ne getirildi.

Vali Gül ve AK Parti yönetimi hastanede karşıladı

Yalçın’ı hastane girişinde İstanbul Valisi Davut Gül ile AK Parti MKYK Üyesi ve Genel Sekreteri Fatih Şahin karşıladı. Yetkililer, Yalçın’ın sağlık durumunun iyi olduğunu ve tedbir amaçlı gözlem altında tutulduğunu belirtti.

Kazayla ilgili detaylı incelemenin sürdüğü, AK Parti’den ve sağlık kaynaklarından yapılacak açıklamalarla kamuoyunun bilgilendirileceği ifade edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Kadıköy’de cami yetersizliği: Cemaat sokakta namaz kılıyor
Deprem Bölgesinde 14 Bin 202 Derslik Tamamlandı
"FAİZ DE YOK, SENET DE"
SGK, BDDK ve MEB’de kritik atama ve görevden almalar
Kante’yi karşılamak isteyen taraftarların çıktığı çardak çöktü