Ak Parti Erzurum’da saha turlarını hızlandırdı

2024 yılında yapılacak olan yerel seçimler için kolları sıvayan Ak Parti, Erzurum'da özellikle esnaf ve vatandaşa yönelik ziyaretlerini artırdı.

2024 yılında yapılacak olan yerel seçimler için kolları sıvayan Ak Parti, Erzurum'da özellikle esnaf ve vatandaşa yönelik ziyaretlerini artırdı.

Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, hafta sonu Taşhan ve 15 Temmuz Milli İrade Mesire Alanı'ndaki Erzurumluları ziyaret ettiklerini belirterek, "AK Parti Erzurum Milletvekili Fatma Öncü, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Deniz Çelik , Gençlik Kolları M. Gökberk Kocaaliler, Meclis Üyesi Fatih İpek, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Cengiz Tosun ile Buket Yeşilbingöl, AK Parti Yakutiye İlçe Başkan Yardımcısı Dinçer Yavuz, Yakutiye SKM Başkanı Mesut Abuşoğlu ve teşkilat mensubu arkadaşlarımızın katılımıyla gerçekleşen ziyaretimizde hemşerilerimize Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını ilettik." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Belediyeden habersiz belediye adına vatandaşa borç çıkartıp tahsil etmişler
135 Alo Adalet Hattı Hizmete Girdi!
Mekke Savunma İttifakı’nın ilk kurumsal kararları resmen alındı
SANDIK NE ZAMAN KURULUYOR?
"PKK’LILARA AF ÇIKTI" İDDİASINA TBMM'DEN YANIT: