AK Parti, Ayaklanan Seydişehir İlçe Teşkilatını Görevden Aldı

31 Mart yerel seçimleri için ilçe başkanları belediye başkan adayı olarak gösterilmeyen ve bu yüzden ayaklanan AK Parti Seydişehir İlçe Teşkilatı, genel merkez tarafından görevden alındı.

Konya'nın Seydişehir ilçesinde AK Parti ilçe örgütü, belediye başkan adaylığı için görevinden bir süre önce istifa eden AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer'in, aday gösterilmeyeceği söylentileri üzerine ayaklanmıştı.

"KARAR GÖZDEN GEÇİRİLMELİDİR"

İlçe belediye başkan adayının AK Parti Genel Merkezi tarafından belirlendiğini savunan partililer protesto eylemi yapmış "Bu durum teşkilatları yok sayarak 'ben yaptım oldu' mantığından başka bir şey değildir. Karar gözden geçirilsin yoksa tüm teşkilat olarak istifa edeceğiz" açıklamasında bulunmuşlardı.

İLÇE TEŞKİLATI GÖREVDEN ALINDI

AK Parti Genel Merkezi, parti disiplini ve genel politikalarına aykırı hareket ettiği gerekçesi ile Seydişehir İlçe Teşkilatı görevden aldı. Teşkilatla ilgili yeni görevlendirmenin önümüzdeki günlerde yapılacağı bildirildi.

Görevden alınan AK Parti Seydişehir İlçe Teşkilatı üyelerinin, bu karar üzerine eski ilçe başkanlarını bağımsız aday olarak seçimlere sokmak için harekete geçtikleri öğrenildi.

Yerel Haberleri

KONYA'DA BÜYÜK NARKOTİK OPERASYONU
Baba-Çocuk İkilisi M1 Konya’da Bir Araya Geliyor
SEZON ÖNCESİ KRİTİK İNCELEME
TARİHİ CAMİLERDE SAF TUTTULAR
MİLYONLUK VURGUN ENGELLENDİ