AK Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bingöl’de:

"Huzurun olduğu yerde sosyal hayat, kalkınma ve demokrasi var. Huzur olmayınca bunların hiçbiri yaşanmıyor"

BİNGÖL (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Huzurun olduğu yerde sosyal hayat, kalkınma ve demokrasi var. Huzur olmayınca bunların hiçbiri yaşanmıyor" dedi.

Yılmaz, Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun ile Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Bingöl Şubesince bir restoranda düzenlenen sahur programında, Bingöl'ün Türkiye'nin en huzurlu illerinden biri olduğunu belirterek, huzur ortamı nedeniyle insanların Bingöl’de ramazan ayını rahat geçirdiğini söyledi.

Kentte ramazanı yaşamanın ayrı bir güzelliği bulunduğunu dile getiren Yılmaz, şöyle konuştu:

"Bingöl’ün çeşitli yerlerinde halk sokaklarda, parklarda güzel bir şekilde ramazanı geçiriyor. Bunun için hamd ediyoruz, şükür ediyoruz. Özellikle de Bingöl’ün huzuruna sahip çıkan gerek görevli kurumlarımızı, gerekse halkımızı tebrik ediyoruz. Bingöl’ün huzuruna hep birlikte sahip çıkacağız. Huzurun olduğu yerde sosyal hayat, kalkınma ve demokrasi var. Huzur olmayınca bunların hiçbiri yaşanmıyor. Huzur ortamı, yaşamın, demokrasin ve kalkınmanın da temelidir."

AA

Gündem Haberleri

Polat Alemdar'ın babası da ifade verdi
15 YAŞINDAKİ SALDIRGAN 10 ÖĞRENCİYİ YARALADI
300 Yıllık Sadabad Sarayı Restorasyonu Tamamlanıyor
Kurtlar Vadisi'nde Kazım Kaşifoğlu karakterini canlandıran oyuncu ifade verecek
Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Burhan Özfatura vefat etti