AK Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bingöl’de:

"Huzurun olduğu yerde sosyal hayat, kalkınma ve demokrasi var. Huzur olmayınca bunların hiçbiri yaşanmıyor"

BİNGÖL (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Huzurun olduğu yerde sosyal hayat, kalkınma ve demokrasi var. Huzur olmayınca bunların hiçbiri yaşanmıyor" dedi.

Yılmaz, Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun ile Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Bingöl Şubesince bir restoranda düzenlenen sahur programında, Bingöl'ün Türkiye'nin en huzurlu illerinden biri olduğunu belirterek, huzur ortamı nedeniyle insanların Bingöl’de ramazan ayını rahat geçirdiğini söyledi.

Kentte ramazanı yaşamanın ayrı bir güzelliği bulunduğunu dile getiren Yılmaz, şöyle konuştu:

"Bingöl’ün çeşitli yerlerinde halk sokaklarda, parklarda güzel bir şekilde ramazanı geçiriyor. Bunun için hamd ediyoruz, şükür ediyoruz. Özellikle de Bingöl’ün huzuruna sahip çıkan gerek görevli kurumlarımızı, gerekse halkımızı tebrik ediyoruz. Bingöl’ün huzuruna hep birlikte sahip çıkacağız. Huzurun olduğu yerde sosyal hayat, kalkınma ve demokrasi var. Huzur olmayınca bunların hiçbiri yaşanmıyor. Huzur ortamı, yaşamın, demokrasin ve kalkınmanın da temelidir."

AA

Gündem Haberleri

POLATLI-HAYMANA-KONYA HATTI BÖLÜNMÜŞ YOL OLUYOR
Acil Durumlarda Yeni Dönem: Hayat 112 Uygulaması İçin Yeni Kamu Spotu Yayında!
TÜM FAALİYETLERİ DURDURULDU
'GELECEK'Tİ, 'YENİ' OLUYOR
Polis Akademisi Duyurdu: 2026 PMYO 3 Bin 250 Öğrenci Alımı Başvuruları Başladı!