Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı: "Enkazdan refakatçisi olmayan 162 çocuk çıkarıldı"

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, deprem bölgesinde enkazdan çıkartılan ve refakatçisi olmayan 162 çocuğun, hastanede tedavi edildiğini duyurdu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, deprem bölgesinde enkazdan çıkartılan ve refakatçisi olmayan 162 çocuğun, hastanede tedavi edildiğini duyurdu. Tedavilerinin ardından çocukların Bakanlığın ilgili birimlerine teslim edilerek kurum bakımı altına alındığı bildirildi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı deprem bölgesinde enkaz altından çıkartılan 162 çocuğun refakatçisi olmadığını duyurdu. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Enkaz altından çıkarılmış ve refakatçisi olmayan hastanede tedavisi devam eden 162 çocuk bulunmaktadır. 101 çocuk tedavisinin ardından Bakanlığımızın ilgili birimlerine teslim edilerek kurum bakımı altına alınmıştır. 18 çocuğumuz ise başvurucuların kimlik kontrolleri ve doğrulaması yapıldıktan sonra ailelerine teslim edilmiştir."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Türkiye Bu İyilik Hareketini Konuşuyor: Kovalar Mamayla Doluyor
Erzincanlılar gecesinde sosyal medya vurgusu
Oğlunun şehit sayılmasını istedi
Basın Kartı Resmi Kimlik Belgesi Sayıldı
Meşhur pideci de hile yapmış