Ahşap hediyelik eşya atölyesi alev alev yandı, dumanlar gökyüzünü kapladı

DÜZCE (İHA) – Düzce'de ahşap hediyelik eşya atölyesi alevlere teslim oldu.

DÜZCE (İHA) – Düzce'de ahşap hediyelik eşya atölyesi alevlere teslim oldu. Atölyede çıkan yangın sebebiyle dumanlar gökyüzünü kapladı.

Düzce'de D-655 karayolu üzerinde bulunan ahşap hediyelik eşya yapan atölyede yangın çıktı. Atölyenin arka tarafında başlayan yangını, o sırada bölgede devriye atan trafik ekibi fark etti. Atölyeden dumanların çıktığını gören trafik ekibi hemen durumu merkeze bildirdi. Trafik ekibinin ihbarı üzerine olay yerine Düzce, Kaynaşlı ve Boğaziçi Belediyelerine ait çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Kısa sürede adrese ulaşan itfaiye ekipleri, alevlere müdahale edebilmek için atölyenin dış duvarlarını elektrikli testere ile kesti. Daha sonra içeriye giren ekipler, yangını söndürebilmek için çalışma başlattı. Ekiplerin yoğun çabalarının ardından yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Polis, yangınla ilgili inceleme başlattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Seçil Erzan Davasında Yeni Gelişme
Konya dahil 54 ilde kaçakçılık operasyon: 294 şüpheliye adli işlem
Mehmet Akif Ersoy Davasında Ara Karar Açıklandı
Çukurdan kaçarken kamyonete çarptı
Ahbap Derneği soruşturmasında tahliye