Ahşap ev alevlere teslim oldu

Bartın'ın Ulus ilçesinde gece yarısı meydana gelen yangında iki katlı ahşap ev alevlere teslim olurken, anne ve oğlu canlarını son anda kurtardı.

Bartın'ın Ulus ilçesinde gece yarısı meydana gelen yangında iki katlı ahşap ev alevlere teslim olurken, anne ve oğlu canlarını son anda kurtardı.

Edinilen bilgiye göre, olay, Ulus ilçesine bağlı Aktaş köyünde Avni Ünal ait 2 katlı ahşap evde meydana geldi. Elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangın kısa sürede tüm evi sararken, evde bulunan Ayşe Ünal ve oğlu Ferhat Ünal son anda evden çıkmayı başardı. Köylülerin ihbarı üzerine olay yerine Ulus ve Abdipaşa Belediyelerine ait itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile güçlükle söndürüldü.

Yangın sonrası ahşap ev küle dönerken jandarma ekipleri yangınla ilgili inceleme başlattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Tırın Altında 2,5 Saat Pusuda Bekleyip Kardeşini Vurdu
Sinop'ta Acı Haber: Kayıp Polisin Naaşına Ulaşıldı
KANATLI ETİ VE SAKATAT ÇIKTI
Hayvan Yüklü Tır Devrildi: 6 Büyükbaş Telef Oldu
MHK Soruşturmasında Olay İfade: Sınav ve Atama İddiaları