"#AhmetHocaGençlerle" etiketi Twitter'da yoğun ilgi gördü

Davutoğlu'nun, Şanlıurfa'da gençlerle bir araya geldiği televizyon programı için Twitter'da açılan "#AhmetHocaGençlerle" etiketi "Türkiye trend topic" listesinde zirveye yerleşti

ANKARA (AA) - Başbakan Ahmet Davutoğlu için sosyal paylaşım sitesi Twitter'da açılan "#AhmetHocaGençlerle" etiketi kısa sürede "Türkiye trend topic" listesinde zirveye yerleşti.

Başbakan Davutoğlu'nun, Şanlıurfa'da gençlerle bir araya geldiği ve gündeme ilişkin soruları yanıtladığı televizyon programı sırasında sosyal medyada açılan "#AhmetHocaGençlerle" başlıklı "hashtag" yoğun ilgi gördü.

Twitter kullanıcılarının bu başlıkla, yaklaşık iki saat içinde 70 bine yakın paylaşımda bulunmasıyla "#AhmetHocaGençlerle" etiketi Türkiye "trend topic" listesine birinci sıradan girdi.

AA

Gündem Haberleri

BAHİS REKLAMI KRİZİ
Yasaklı Doktor Davası Başlıyor: 25 Yaşındaki Semanur’un Ölümü Mahkemede
Bursa’nın 2050 Yol Haritası: Uydu Kentler Haziranda Açıklanıyor
Kar ve Fırtına Geliyor: Meteoroloji’den Kritik Uyarı
Ağır taşıtlar ve kuryelere kar yasağı