Ahlat’ta bir kişinin öldüğü silahlı saldırıyla ilgili yeni gelişme! 9 kişi tutuklandı

Bitlis'in Ahlat ilçesinde geçtiğimiz günlerde bir kişinin öldüğü, bir kişinin ağır yaralandığı silahlı saldırı olayı ile ilgili mahkemeye sevk edilen 9 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi

Bitlis'in Ahlat ilçesinde geçtiğimiz günlerde bir kişinin öldüğü, bir kişinin ağır yaralandığı silahlı saldırı olayı ile ilgili 9 kişi tutuklandı.

Ahlat ilçesine bağlı Ovakışla Beldesinde önce kaza yaptırılıp sonra silahlı saldırının ardından yürütülen çalışmalar sonucu, saldırıyı düzenleyene yardım ettiği ve planladığı öne sürülen 9 kişi gözaltına alındı. Göz altına alınan şahıslar Ahlat İlçe Jandarma Komutanlığındaki işlemlerin ardından çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.

Ovakışla beldesinde 31 Ekim'de bir otomobile düzenlenen saldırıda baba ağır yaralanırken oğlu ise hayatını kaybetmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Valilik önündeki şüpheli valizler ekipleri alarma geçirdi.. Gerçek sonradan çıktı
İtfaiyeye yol vermeye çalışırken minibüse çarptı
Bıçak Zoruyla Banka Hesabı Açtırdılar
Gözü yaşlı anne 28 yıllık sır perdesinin aralanmasını istiyor
Gece denize giren 2 arkadaş boğuldu