Ahıskalılar Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı destekleyecek

Erzincan'daki Ahıskalılar 28 Mayıs'taki cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyecek.

Erzincan'daki Ahıskalılar 28 Mayıs'taki cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyecek.

Dünya Ahıska Türkleri Birliği (DATÜB) Genel Başkanı Ziyatdin Kassanov, Türkiye dahil 9 ülkede yaşayan Ahıskalı Türklerinin ve işbirliği yapılan Türk Dünyası STK'larının ikinci tur cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklemeye devam ettiğini bildirildi.

'Güçlü Türkiye, güçlü Türk Dünyası" vurgusu yapan Kassanov, "Türkiye yüzyılında bizler Erdoğan ve Cumhur İttifakına olan desteğimizi bir kez daha yineliyoruz" dedi.

14 Mayıs'ta olduğu gibi 28 Mayıs'taki Cumhurbaşkanlığı seçimlerini, güncel siyasi gelişmelerin yada günü birlik tartışmaların ötesinde milleti, ülkeyi ve gelecek nesilleri ile Türk dünyasını ilgilendiren hayati bir mesele olarak değerlendirdiklerini ifade eden Kassanov, "Türkiye'nin önümüzdeki yüzyılını şekillendirebilecek bir seçimin, çok önemli bir dönemin karar aşamasındayız. Türkiye yoluna devam etmelidir. Türkiye'nin geleceği ve Türk Dünyası için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a destek verdiğimizi beyan ediyoruz. Bu ülkenin ve bu milletin soylu yürüyüşüne çelme takmaya kalkan kim varsa yüzlerini karartma vaktidir. Bizler Anadolu coğrafyasının bağrından çıkmış, yıllarca sürgünlerde yaşamış, Ahıskalı Türkler ve Türk Soylular olarak, ülkemizin ve milletimizin kötü gününde de iyi gününde de bu toprakları vatan bilerek, güçlü, müreffeh, istikrarlı, kendi vatandaşlarına ve tüm mazlumlara kol kanat geren güçlü Türkiye'nin bir ferdi olmaktan gurur duyduğumuzu belirtmek isteriz" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

FAYIN YÖNÜ DEĞİŞTİ
DMM SON NOKTAYI KOYDU
İstanbul Valisi Davut Gül, yaralı polis memurlarını ziyaret etti
Ürünlü Deresi taştı, araçlar mahsur kaldı
TEPKİLER ÇOĞALDI ERDOĞAN DEVREYE GİRDİ