AGÜ Spor Avrupa'da 5. galibiyet peşinde

Kulüp başkanı Yağmur: "Baloncesto Avenida'yı mağlup ederek, gruptaki 5. galibiyetimizi almayı hedefliyoruz"

KAYSERİ (AA) - Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ Spor) Başkanı Ömer Yağmur, FIBA Avrupa Ligi B Grubu'nda yarın İspanya ekibi Baloncesto Avenida'yı mağlup ederek, gruptaki 5. galibiyetlerini almayı hedeflediklerini söyledi.

Yağmur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, grupta geride kalan 9 maçın 4'ünden galibiyet, 5'inden mağlubiyetle ayrıldıklarını hatırlattı.

Baloncesto Avenida maçını kazanarak, üst tur iddialarını sürdürmeyi arzu ettiklerini ifade eden Yağmur, şunları kaydetti:

"Bizi zor bir maç bekliyor. Rakibimiz çok güçlü, grupta ikinci sırada yer alıyor. Ancak biz de iyi bir takımız Lindsay Whalen ve Mazic ile takımımız daha da iyi hale geldi. Baloncesto Avenida'yı mağlup ederek, gruptaki 5. galibiyetimizi almayı hedefliyoruz. Deplasmanda alınacak galibiyet ilk 4 iddiamızı sürdürmemizi sağlayacak. Takımın morali yerinde, bir sıkıntımız yok. Umarım İspanya'dan galibiyetle döneriz."

Baloncesto Avenida-AGÜ Spor maçı, yarın saat TSİ 21.30'da İspanya'nın Salamanca kentindeki Pabellon Municipal Wurzburg Salonu'nda oynanacak.

 

Spor Haberleri

Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçe Yönetimine 217 No'lu Loca Tepkisi
Konyaspor Maçı Sonrası Loca Krizi
Kerem Aktürkoğlu'nun Son Durumu Belli Oldu
Seydişehir 1955 Alüminyum Spor Savunmayı Sağlama Aldı
Konyaspor Galibiyeti Sonrası İsmail Kartal'dan Transfer ve Sakatlık Açıklaması