Ağrı'daki terörle mücadele

Sinek Yaylası'nda dün PKK mensuplarına yönelik düzenlenen ve 3 askerin yaralandığı operasyonda, bir terörist daha etkisiz hale getirildi- Etkisiz hale getirilen terörist sayısı 4 oldu

AĞRI (AA) - Ağrı'da, terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda etkisiz hale getirilen terörist sayısı 4'e yükseldi.

Ağrı Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Sinek Yaylası'nda dün akşam PKK'ya yönelik gerçekleştirilen operasyonda, güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada 3 askerin yaralandığı, 3 teröristin de etkisiz hale getirildiği anımsatıldı.

Operasyonun devamında bir teröristin daha etkisiz hale getirildiği belirtilen açıklamada, terör örgütü mensuplarına ait çeşitli miktar ve nitelikte silah ile mühimmatın da ele geçirildiği kaydedildi.

Açıklamada, bölgede geniş çaplı operasyonun sürdüğü ifade edildi.

AA

Gündem Haberleri

PKK-YPG İSRAİL'DEN FENA AYAR YEDİ
Kara Ocak Şehitleri Anıldı
BAHİS REKLAMI KRİZİ
Yasaklı Doktor Davası Başlıyor: 25 Yaşındaki Semanur’un Ölümü Mahkemede
Bursa’nın 2050 Yol Haritası: Uydu Kentler Haziranda Açıklanıyor