Ağrı'da terör operasyonu

DBP Doğubayazıt İlçe Başkanı Ahmet Şah Sarı, ikinci başkan Fatma Oral ve eski başkan Selahattin Savaş'ın da aralarında bulunduğu 24 PKK/KCK üyesi gözaltına alındı

ANKARA (AA) - İçişleri Bakanlığından, Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Doğubayazıt İlçe Başkanı Ahmet Şah Sarı, ikinci başkan Fatma Oral ve eski başkan Selahattin Savaş'ın da aralarında bulunduğu 24 PKK/KCK üyesinin gözaltına alındığı bildirildi.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Ağrı Emniyet Müdürlüğünce Doğubayazıt, Diyadin, Patnos ve Eleşkirt ilçelerinde operasyon düzenlendi.

Operasyonda, DBP Doğubayazıt İlçe Başkanı Ahmet Şah Sarı, ikinci başkan Fatma Oral ve eski başkan Selahattin Savaş'ın da aralarında bulunduğu 24 PKK/KCK üyesi gözaltına alındı.

Yapılan aramalarda çok sayıda örgütsel malzeme ele geçirildi.

AA

Gündem Haberleri

Riva’da harabeye dönen Legend Otel kaderine terk edildi
VATANDAŞA ULAŞIM ŞOKU
'Ölüyorum' diye bağırdı: Garsonun Heimlich müdahalesi hayata döndürdü
7 yeni lezzet ve Hatay Sarısı İpeği tescillendi
Bakanlıklarda personel hareketliliği: Yeni atamalar açıklandı