Ağrı'da şiddetli rüzgar etkili oldu

Doğubayazıt ilçesinde bir kişi yaralandı, 12 okulda hasar oluştu

AĞRI (AA) - Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde etkili olan şiddetli rüzgar nedeniyle bir kişi hafif yaralandı, 12 okulda hasar meydana geldi.

Etkili olan şiddetli rüzgar nedeniyle ağaçların söküldüğü ilçede üzerine çatı düşen 72 yaşındaki Makul Özer hafif yaralandı.

Özer'in kontrol amaçlı Doğubayazıt Doç. Dr. Yaşar Eryılmaz Devlet Hastanesinde gözlem altında tutulduğu öğrenildi.

Elektrik kesintisine de yol açan şiddetli rüzgar nedeniyle ilçede 12 okulda hasar oluştu, bazı okulların çatı ve bacaları zarar gördü.

Doğubayazıt Belediyesi İtfaiye ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçede hasar tespit çalışması başlattı.

Hasankeyf Mahallesi'nde ikamet eden Abdülkerim Göktaş, evinin bahçe duvarının şiddetli rüzgar nedeniyle tamamen yıkıldığını, bahçede oynayan 5 yaşındaki kızının duvarın altında kalmaktan son anda kurtulduğunu söyledi.

AA

Gündem Haberleri

DOA ARTIK DAHA KOLAY
Hava Harp Okulu öğrencisi Veli Bilgin eğitim sırasında hayatını kaybetti
Kendisinden olmayan çocuk için mahkemeye borçlu çıktı
Aile Mahkemelerinde Yargı Hızlandı: Temizleme Oranı Yüzde 100’ü Aştı
BAKANLIK'TAN ÇEKİRGE AÇIKLAMASI