Ağrı'da kayıp çocuktan 9 gündür haber alınamıyor

Tutak ilçesinde kendisinden 9 gündür haber alınamayan 15 yaşındaki Musa Vural'ın bulunması için çalışmalar sürüyor

AĞRI (AA) - Ağrı'nın Tutak ilçesinde kendisinden 9 gündür haber alınamayan 15 yaşındaki Musa Vural'ın bulunması için çalışmalar devam ediyor.

İlçede yaşayan Vural, 17 Kasım'da cep telefonu almak için gittiği Ağrı'dan evine geri dönmeyince ailesi kayıp başvurusunda bulundu.

Kayıp çocuğun babası Cemil Vural, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oğlundan 9 gündür haber alamadıklarını söyledi.

Kendisinden gün boyu haber alamayınca polise başvurduklarını ifade eden Vural, "Geçen cuma gününden itibaren arıyoruz. Evden çıkarken üzerinde kimlik ve telefon yoktu. Kesinlikle evde küsme, kavga da yok. Kaçırılmış olabilir. Hayatından endişe ediyoruz. Bulunması için yetkililerden yardım bekliyoruz. Aramadık sormadık yer bırakmadım. Hayatından endişeliyiz. Ailece perişanız. Görenlerin Allah rızası yardım etmelerini istiyoruz." diye konuştu.

AA

Gündem Haberleri

Avrupa’nın en iyi spor şehri seçildi
Bolvadin esnafı için büyük müjde
Palamut geri döndü, Marmara ve Karadeniz yeniden palamutla doluyor
MSB’den Terörle Mücadele, Hudut Güvenliği ve Savunma Sanayii Açıklaması
250 Milyon Avroluk AVM’nin Dibindeki Yol Patates Tarlasına Döndü