Ağrı’da göçmen kaçakçılığına geçir verilmiyor

Ağrı'da 2023 yılı içerisinde 13 bin 948 düzensiz göçmenin ülkeye girişi engellendi.

Ağrı'da 2023 yılı içerisinde 13 bin 948 düzensiz göçmenin ülkeye girişi engellendi.

Ağrı'da valilik, İl Göç İdaresi ve güvenlik birimlerince göçmen kaçakçılarına geçit verilmiyor. Bu doğrultuda yapılan çalışmalar neticesinde 2023 yılı içerisinde 13 bin 948 düzensiz göçmenin ülkeye girişi engellenirken, 2 bin 61 düzensiz göçmen sınır dışı edildi.

Ağrı Valiliği tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "26 Mayıs-1 Haziran tarihleri arasında 263 düzensiz göçmenin ülkeye girişi engellendi. 49 düzensiz göçmen ise yakalandı. 2023 yılında 13.948 düzensiz göçmenin ülkeye girişi engellendi. 2.061 düzensiz göçmen sınır dışı edildi."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Bakan Çiftçi’den NATO Zirvesi Açıklaması: 56 Bin Personel Görev Aldı
Husumetlisini vurdu, kaçarken tır çarptı
Emekli öğretmeni 2 milyon lira dolandırdı
Apartman müştemilatında yangın çıktı, park halindeki araç zarar gördü
2 GENÇ OLAY YERİNDE CAN VERDİ