Ağrı'da 4 yaşındaki kız çocuğunun kaybolması

Ailesiyle bayram ziyaretine gittiği köyde 6 gün önce kaybolan 4 yaşındaki Leyla Aydemir'i arama çalışmaları sürüyor

AĞRI (AA) - Ağrı'da, ailesiyle bayramlaşmak için gittiği dedesinin köyünde 6 gün önce kaybolan kız çocuğunu arama çalışmaları devam ediyor.

Kent merkezinde oturan Nihat ve Şükran Aydemir çiftinin bayramın birinci günü gittikleri Bezirhane köyünde kaybolan kızları Leyla Aydemir'i (4) arama çalışmaları 6. günde de köy ve çevresinde sürüyor.

Jandarma ve AFAD ekipleri ile güvenlik korucularının sürdürdüğü arama çalışmalarına bugün Jandarma Genel Komutanlığından gönderilen kadavra ve ceset arama köpeği de katılıyor.

Aydemir'in köyde bulunabileceği alanlarda, uzman ekipler eşliğinde Ankara'dan gönderilen kadavra ve ceset arama köpeği desteğinde yeniden tarandı.

Ekiplerin, köy dışındaki alanlarda da küçük Leyla'yı arama çalışmalarına devam ettiği belirtildi.

AA

Gündem Haberleri

Sahurda tahanlı pide ve simit kuyruğu
Kadın Kamu Çalışanlarına 4 Gün Mesai Talebi
İlginç sahur geleneği: Davul yerine “Pilava pilava”
PLAZA CAMLARINDAN GÖRÜNEN KIYAMET
SALDIRILARI DURDURUN