Ağrı ve İzmir'de terör operasyonu

Terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik eş zamanlı operasyonda 7 şüpheli yakalandı

AĞRI (AA) - Ağrı ve İzmir'de terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik eş zamanlı operasyonda 7 şüpheli gözaltına alındı.

Ağrı Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü PKK/KCK adına milis/işbirlikçi olarak faaliyet yürüten, terör örgütünün propagandasına dönüşen eylem ve etkinliklere katıldıkları tespit edilen şüphelilerin yakalanmasına yönelik Ağrı'nın Eleşkirt ilçesi ile İzmir'de eş zamanlı operasyon başlattı.

Operasyonda aralarında meslekten ihraç edilen öğretmen, sağlık memuru ve esnafında bulunduğu S.Y, M.B, E.Y, G.K, C.A, İ.A. ve V.Ş. yakalandı.

Zanlıların adreslerindeki aramalarda 2 pompalı tüfek ile çok sayıda dijital materyal ele geçirildi. Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, işlemleri için emniyete götürüldü.


AA

Gündem Haberleri

Aleyna Kalaycıoğlu Hakkındaki O İddialar Yalan Çıktı! İşte Son Durumu
Galata Kulesi davasında mahkemeden İBB’ye ret kararı
Sözünü tuttu 1000 lahmacun dağıttı
İslam Dinine Hakaret Edenler Hakkında Suç Duyurusu
İncirlik Üssü'nde Siren Sesleri Paniğe Yol Açtı: MSB'den İlk Açıklama Geldi