Ağır tonajlı araçlar arabalı vapurları kullanamayacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi: - "Tır ve kamyon gibi ağır tonajlı araçların Sirkeci-Harem ile Çubuklu-İstinye arabalı vapurlarını kullanım izinleri kaldırıldı"

İSTANBUL (AA) - İstanbul Büyükşehir Belediyesi, tır ve kamyon gibi ağır tonajlı araçların Sirkeci-Harem ile Çubuklu-İstinye arabalı vapurlarını kullanım izinlerinin kaldırdığını bildirdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Basın Danışmanlığından yapılan açıklamada, ağır tonajlı araçların arabalı vapur kullanımıyla ilgili düzenlemeye gidildiği belirtildi

Açıklamada, "Düzenlemeye göre, tır ve kamyon gibi ağır tonajlı araçların Sirkeci-Harem ile Çubuklu-İstinye arabalı vapurlarını kullanım izinleri kaldırıldı. Ağır tonajlı araçlar, Tarihi Yarımada ve sahil yolu üzerinde oluşturdukları yük nedeniyle arabalı vapurları kullanamayacaklar." ifadeleri kullanıldı.

AA

Gündem Haberleri

EVLERE ÇELİK KASA ŞARTI GELİYOR
İstanbul semalarında ilginç manzara
ÖĞRETMENLERE SON GÖREV
ZİNCİR MARKET DENETİMİNDE ŞOK GÖRÜNTÜLER
Trump Kapalıçarşı’da da kaybetti